home     info     kalender     verenigingen     vrijwilligers     vrijwilliger   book stack   link     contact     facebook blue     zoek

 

Wat doet Regenbooghuis Limburg?

Regenbooghuis Limburg is een open huis met vele kamers. Er zijn twee grote delen: verenigingen en werkgroepen.

Verenigingen

De aangesloten verenigingen van het huis organiseren tal van activiteiten en vormingen voor diverse doelgroepen bijvoorbeeld voor vrouwen, voor mannen, transgenders, jonge holebi’s, mensen met een beperking, ouders van holebi’s, ouders van transgenders, bi’s enzovoort.

Zij organiseren meestal vooral dingen voor holebi’s en transgenders, de achterban zeg maar. Al zijn er ook verenigingen zoals Inderdaad, Anders Gewoon, De Madam en de Roze Bink die projecten, studiedagen en vormigen organiseren voor het middenveld, het onderwijs enzovoort.

Werkgroepen

Daarnaast bestaat het huis ook uit werkgroepen die enerzijds de interne werking verzorgen zoals de Werkgroep Logistiek die ervoor zorgt dat de ontmoetingsruimte 5 dagen per week open is, en de Werkgroep Onthaal en Welzijn die nieuwe mensen hun weg helpt te vinden.

Andere werkgroepen hebben eerder een externe werking. Zo organiseert de Werkgroep Evenementen zowel fuiven binnen het Regenbooghuis als acties aan stations, op de markt van Hasselt, enzovoort. Samen met de Werkgroep Evenementen wil ook de Werkgroep Politiek het regenboogthema op de Limburgse kaart zetten door acties te organiseren en contacten te onderhouden met mensen die daarbij kunnen helpen.

Regenbooghuis Limburg staat open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Vind je in het aanbod je gading niet, aarzel niet contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0471 25 21 97.

home     info     kalender     verenigingen     vrijwilligers     vrijwilliger   book stack   link     contact     facebook blue     zoek

 

I.s.m. ...

 

hasselt150   limburg     cavaria

UIT agenda

 

tile uit black

Foto's RBHL

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
Back to Top